Banner

Tratament Tixel

Tratament Tixel

Tratament Cu Tixel

Îmbunătățește textura și tonul pielii:

Tixel poate ajuta la reducerea aspectului pielii uscate, ridate, cu pori mari și cu textură neuniformă. Tratamentul poate îmbunătăți aspectul pielii și poate face pielea să arate mai tânără și mai sănătoasă.

Potrivit pentru toate tipurile de piele

Tixel este potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru persoanele cu pielea sensibilă sau cu probleme medicale. Dispozitivul poate fi ajustat pentru a se potrivi nevoilor individuale ale pacientului.

Tratament non-invaziv

Tixel utilizează o tehnologie non-invazivă pentru a trata problemele pielii, fără a necesita tăieturi sau injecții. Acest lucru reduce timpul de recuperare și riscul de infecție sau alte complicații post-tratament.

Tratament eficient și rapid

Tratamentul cu Tixel poate fi realizat într-un timp scurt și poate fi foarte eficient în tratarea problemelor pielii. Rezultatele pot fi vizibile imediat după tratament și pot continua să se îmbunătățească în timp, în funcție de nevoile individuale ale pacientului.

Tarife

ServiciiPreturi
TIXEL ( Full face )300 Euro
TIXEL ( /zona )150 Euro

Răspundem la întrebările tale

Iată cele mai frecvente întrebări legate de tratamentul cu Tixel

Tratamentul cu Tixel poate fi ușor inconfortabil, dar pacienții descriu senzația ca pe o senzație de căldură și înțepături ușoare.

Un anestezic local poate fi utilizat pentru a reduce orice disconfort în timpul tratamentului.

Timpul de tratament depinde de zona tratată și de problemele pielii. Tratamentul poate dura între 15 și 30 de minute în funcție de zona tratată.

Tixel este considerat un tratament sigur și eficient pentru problemele pielii, dar este important să fie realizat de un specialist calificat și experimentat.

În general, riscurile și efectele secundare sunt minime, dar pacienții trebuie să urmeze instrucțiunile medicului după tratament pentru a asigura o recuperare rapidă și eficientă.

Rezultatele pot fi vizibile imediat după tratament, dar se pot îmbunătăți în timp.

Pentru cele mai bune rezultate, este posibil să fie nevoie de mai multe tratamente cu Tixel înainte de a se observa îmbunătățiri semnificative în aspectul pielii.

Este important să aveți așteptări realiste și să discutați cu medicul dumneavoastră despre cât de multe tratamente sunt necesare pentru a atinge obiectivele dvs. de îmbunătățire a aspectului pielii.

Contact Email

alteobn@yahoo.com

Program

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă pe acest site, folosim cookies. Consultati aici politica noastră cookies.