Banner Octoline

Tratament Octoline

Tratament Octoline

Tratament Cu Octoline

Reducerea ridurilor și a liniilor fine

Octoline este un tratament care ajută la relaxarea mușchilor faciali, ceea ce duce la reducerea aspectului ridurilor și a liniilor fine. Acest tratament poate fi eficient în special în zona ochilor și a frunții.

Rezultate imediate

Beneficiul major al tratamentului cu Octoline este că oferă rezultate rapide și vizibile. În timpul tratamentului, mușchii faciali sunt relaxați, ceea ce duce la o reducere imediată a aspectului ridurilor și a liniilor fine.

Octoline

Îmbunătățirea aspectului general al pielii

Tratamentul cu Octoline poate ajuta la îmbunătățirea aspectului general al pielii prin reducerea aspectului liniilor fine și a ridurilor. De asemenea, poate ajuta la îmbunătățirea texturii și tonusului pielii.

Nu necesită timp de recuperare

Octoline este un tratament minim invaziv care nu necesită timp de recuperare. Pacienții pot reveni la activitățile lor obișnuite imediat după tratament, fără a fi necesară o perioadă de repaus sau de convalescență.

Tarife

ServiciiPreturi
Octoline ( Oxigenoterapie)350 RON

Răspundem la întrebările tale

Iată cele mai frecvente întrebări legate de tratamentul cu Octoline

Tratamentul cu Octoline implică injectarea unui ser în mușchii faciali, ceea ce poate cauza un disconfort ușor până la moderat.

Majoritatea pacienților raportează doar o senzație de înțepături sau o senzație de arsură ușoară în timpul tratamentului.

Durata tratamentului cu Octoline depinde de dimensiunea zonei tratate și de gradul de necesitate al tratamentului.

În general, tratamentul durează între 15 și 30 de minute, iar pacienții pot pleca acasă imediat după.

Efectele tratamentului cu Octoline pot fi observate în termen de câteva zile până la o săptămână. De obicei, efectele maxime ale tratamentului se observă la aproximativ două săptămâni după tratament.

Efectele tratamentului cu Octoline pot dura între trei și șase luni. După acest timp, pacienții vor trebui să efectueze o nouă serie de injecții pentru a menține efectele tratamentului.

Durata efectelor tratamentului poate varia în funcție de persoană și de gradul de necesitate al tratamentului.

Contact Email

alteobn@yahoo.com

Program

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă pe acest site, folosim cookies. Consultati aici politica noastră cookies.