Banner Laser Fractional CO2

Tratament Cu Laser Fracțional CO2

Tratament Cu Laser Fracțional CO2

Tratament Cu Laser Fracțional CO2

Reduce semnele de îmbătrânire ale pielii

Tratamentul cu laser fractional CO2 poate îmbunătăți semnificativ aspectul pielii, reducând liniile fine, ridurile, petele solare și alte semne ale îmbătrânirii. Acest lucru se datorează faptului că laserul acționează asupra țesuturilor pielii și stimulează producția de colagen, ceea ce poate face pielea să arate mai fermă și mai tânără.

Elimină petele și leziunile pielii

Tratamentul cu laser fractional CO2 poate fi eficient în eliminarea petelor și leziunilor pielii, cum ar fi petele solare sau cele cauzate de acnee. Acesta poate ajuta la îmbunătățirea texturii și culorii pielii, conferindu-i un aspect mai uniform.

Laser Fractional CO2

Tratează cicatricile și vergeturile

Laserul fractional CO2 poate fi utilizat pentru a trata cicatricile și vergeturile, ajutând la îmbunătățirea aspectului lor. Tratamentul poate stimula producția de colagen, ceea ce poate ajuta la umplerea cicatricilor sau a vergeturilor și la îmbunătățirea texturii pielii.

Reduce porii dilatați

Laserul fractional CO2 poate reduce dimensiunea porilor și poate ajuta la îmbunătățirea texturii pielii. Acest lucru se datorează faptului că laserul poate stimula producția de colagen, ceea ce poate face ca pielea să fie mai fermă și mai elastică. Prin urmare, porii dilatați pot fi mai puțin vizibili după tratament.

Rezultate ( Înainte - După )

Inainte laser fractionaldupa laser fractional co2

Tarife

ServiciiPreturi
Laser CO2 (Full face rejuvenare/cicatrici)1500 RON/ sedinta
Laser CO2 (Full face rejuvenare/cicatrici)4000 RON/ 3 sedinte
Laser CO2 - Vergeturi500 RON
Laser CO2 - Rejuvenare Gat/Maini1000 RON / sedinta
Laser CO2 - Cicatrici500 RON / zona
Chirurgie Laser CO2500 RON / leziune
Laser CO2 Omicomicoza200 RON / sedinta

Răspundem la întrebările tale

Iată cele mai frecvente întrebări legate de tratamentul cu Laser Fracțional CO2

Tratamentul cu laser fractional CO2 poate fi dureros, dar de obicei se administrează un anestezic local sau se utilizează alte tehnici pentru a reduce durerea.

De asemenea, durata tratamentului variază în funcție de zona tratată și de gradul de afecțiune a pielii.

Printre efectele secundare ale tratamentului cu laser fractional CO2 se numără umflarea, roșeața, sensibilitatea și descuamarea pielii.

Aceste efecte pot dura câteva zile până la câteva săptămâni, în funcție de intensitatea tratamentului și de zona tratată.

Frecvența tratamentului cu laser fractional CO2 depinde de afecțiunea pielii și de obiectivele terapeutice. De obicei, se recomandă mai multe ședințe, cu o pauză de câteva săptămâni între ele, pentru a permite pielii să se vindece.

Tratamentul cu laser fractional CO2 este potrivit pentru persoanele cu diverse afecțiuni ale pielii, cum ar fi ridurile, cicatricile, vergeturile, petele solare sau alte leziuni ale pielii.

De asemenea, este important să discutați cu medicul dumneavoastră pentru a afla dacă acest tratament este potrivit pentru dumneavoastră și pentru a afla mai multe despre posibilele riscuri și beneficii.

Contact Email

alteobn@yahoo.com

Program

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă pe acest site, folosim cookies. Consultati aici politica noastră cookies.