Banner Coolifting

Tratament CooLifting

Tratament CooLifting

Tratament CooLifting

Efect de lifting imediat

Tratamentul CooLifting oferă un efect de lifting imediat pielii, ceea ce poate ajuta la reducerea ridurilor, la îmbunătățirea texturii și la restabilirea fermității pielii. Aceste efecte sunt vizibile imediat după tratament și pot dura până la câteva săptămâni.

Tratament neinvaziv și rapid

Tratamentul CooLifting este neinvaziv și nu necesită anestezie sau tăieturi. Acest lucru reduce timpul de recuperare și riscul de complicații post-tratament. Tratamentul este relativ rapid și poate fi realizat într-un cabinet de medicină estetică sau într-un salon de frumusețe.

Coolifting

Stimulează producția de colagen

CooLifting poate stimula producția de colagen în piele, ceea ce poate ajuta la reducerea ridurilor și la îmbunătățirea elasticității pielii. Colagenul este o proteină structurală importantă care menține pielea fermă și elastică.

Potrivit pentru diverse tipuri de piele

Tratamentul CooLifting este potrivit pentru diverse tipuri de piele și poate fi personalizat pentru nevoile individuale ale pacientului. Tratamentul poate fi utilizat pentru a trata diverse probleme ale pielii, cum ar fi ridurile fine, pierderea de elasticitate, petele pigmentare și textura neuniformă a pielii.

Tarife

ServiciiPreturi
CooLifting Facial400 RON

Răspundem la întrebările tale

Iată cele mai frecvente întrebări legate de tratamentul CooLifting

Tratamentul CooLifting nu este dureros și nu necesită anestezie.

Pacienții pot experimenta o senzație de furnicături sau de presiune în timpul tratamentului, dar acest lucru este de obicei tolerabil.

Efectele tratamentului CooLifting pot dura între câteva săptămâni și câteva luni, în funcție de starea pielii și de modul în care pacientul își îngrijește pielea după tratament.

Efectele pot fi mai durabile în cazul pacienților care urmează un program regulat de tratament.

Tratamentul CooLifting este un tratament sigur și non-invaziv, dar poate avea unele riscuri și efecte secundare minore.

Acestea pot include roșeață temporară, inflamație, sensibilitate sau descuamare a pielii. Aceste efecte secundare sunt de obicei ușoare și temporare.

Tratamentul CooLifting poate fi benefic pentru persoanele cu diverse probleme ale pielii, cum ar fi ridurile fine, pierderea de elasticitate, petele pigmentare și textura neuniformă a pielii.

Tratamentul este potrivit pentru diverse tipuri de piele și poate fi personalizat pentru nevoile individuale ale pacientului.

Contact Email

alteobn@yahoo.com

Program

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă pe acest site, folosim cookies. Consultati aici politica noastră cookies.