Banner BioRePeel

Tratament BioRePeel

Tratament BioRePeel

Tratament BioRePeel

Exfoliere profundă a pielii

Tratamentul BioRePeel este un tratament non-invaziv care ajută la exfolierea profundă a pielii. Acesta îndepărtează stratul superior al pielii, eliminând celulele moarte și impuritățile și oferă o piele mai netedă și mai luminoasă.

Reducerea aspectului porilor dilatați

BioRePeel ajută la reducerea aspectului porilor dilatați, îmbunătățind astfel textura pielii și aspectul general al acesteia. Acest tratament ajută la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii și la curățarea porilor, reducând astfel dimensiunea porilor.

BioRePeel

Tratamentul acneei și a cicatricilor

BioRePeel ajută la tratarea acneei și a cicatricilor cauzate de aceasta. Acest tratament stimulează producția de colagen și elastin, reducând astfel aspectul cicatricilor și îmbunătățind textura pielii.

Îmbunătățirea aspectului pielii și hidratarea acesteia

BioRePeel ajută la îmbunătățirea aspectului general al pielii și la hidratarea acesteia. Acest tratament conține ingrediente active care hrănesc și hidratează pielea, lăsând-o mai catifelată și mai strălucitoare.

Tarife

ServiciiPreturi
BioRePeel400 RON

Răspundem la întrebările tale

Iată cele mai frecvente întrebări legate de tratamentul BioRePeel

Tratamentul BioRePeel este un tratament non-invaziv și de obicei nu este dureros.

Unele persoane pot simți o ușoară senzație de furnicături sau de arsură pe piele în timpul tratamentului, dar aceasta este de obicei tolerabilă și trece rapid.

Durata tratamentului BioRePeel poate varia în funcție de nevoile individuale ale pielii. De obicei, tratamentul durează între 30 și 60 de minute, dar poate fi mai scurt sau mai lung în funcție de zona tratată și de gradul de exfoliere dorit.

Timpul necesar pentru recuperarea după tratamentul BioRePeel poate varia în funcție de gradul de exfoliere și de sensibilitatea pielii fiecărei persoane.

De obicei, pielea se va simți sensibilă și iritată în primele zile după tratament, dar acest lucru va trece de la sine în câteva zile.

Este important să urmați instrucțiunile furnizate de către specialistul care efectuează tratamentul pentru a maximiza beneficiile și pentru a minimiza riscurile de efecte secundare.

Frecvența recomandată pentru tratamentul BioRePeel depinde de nevoile individuale ale pielii.

De obicei, se recomandă o serie de ședințe la interval de 2-4 săptămâni pentru a obține cele mai bune rezultate. Specialistul care efectuează tratamentul poate recomanda un program personalizat în funcție de starea pielii și de obiectivele individuale ale fiecărei persoane.

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă pe acest site, folosim cookies. Consultati aici politica noastră cookies.