Termeni Și Condiții

  1. Introducere

Bine ați venit pe site-ul Alteo. Acest site este operat de Alteo SRL, cu sediul social la adresa Str. Lucian Blaga Nr.17, Bistrita, Bistrita-Nasaud, cod unic de înregistrare 3537352 (denumită în continuare “Alteo”, “noi” sau “nostru”). Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții înainte de a utiliza site-ul nostru. Utilizarea acestui site înseamnă că sunteți de acord cu acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați acest site.

  1. Accesul la site-ul nostru

2.1 Accesul la site-ul nostru este permis doar pentru uz personal. Nu aveți dreptul să utilizați site-ul nostru în scopuri comerciale sau de altă natură.

2.2 Accesul la site-ul nostru poate fi restricționat în orice moment și fără notificare prealabilă. Nu suntem responsabili pentru eventualele neplăceri sau prejudicii cauzate de imposibilitatea de a accesa site-ul nostru.

  1. Drepturile de proprietate intelectuală

3.1 Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului și materialelor din site-ul nostru, inclusiv, dar fără a se limita la, designul, textul, grafica, logo-urile, imagini, clipuri audio și video, sunt deținute de noi sau de partenerii noștri și sunt protejate de legile naționale și internaționale în materie de proprietate intelectuală.

3.2 Utilizatorii noștri pot utiliza conținutul și materialele de pe site-ul nostru numai în scopuri personale și non-comerciale. Orice utilizare a acestora în alte scopuri trebuie să fie autorizată de noi sau de titularii de drepturi de proprietate intelectuală.

  1. Informații personale și confidențialitate

4.1 Pentru a utiliza anumite secțiuni ale site-ului nostru, poate fi necesar să furnizați informații personale, cum ar fi numele, adresa de e-mail, numărul de telefon sau alte informații de contact. Vă rugăm să citiți Politica noastră de confidențialitate pentru a afla cum utilizăm aceste informații și cum le protejăm.

4.2 În cazul în care furnizați informații personale pe site-ul nostru, sunteți responsabil pentru asigurarea că acestea sunt corecte, complete și actualizate.

4.3 Nu suntem responsabili pentru eventualele prejudicii sau pierderi cauzate de utilizarea necorespunzătoare a informațiilor personale furnizate pe site-ul nostru.

  1. Serviciile noastre

5.1 Site-ul nostru oferă

informații și servicii legate de clinica noastră medicală și de înfrumusețare. Aceste informații și servicii pot fi modificate sau actualizate în orice moment și fără notificare prealabilă.

5.2 Orice informații și materiale de pe site-ul nostru sunt furnizate “așa cum sunt” și fără garanții de nicio natură, fie ele exprese sau implicite. Nu garantăm că informațiile și serviciile noastre sunt complete, exacte, actualizate sau potrivite pentru orice scop.

5.3 Nu suntem responsabili pentru eventualele prejudicii sau pierderi cauzate de utilizarea informațiilor sau serviciilor noastre, inclusiv, dar fără a se limita la, eventuale erori sau omisiuni din partea noastră.

  1. Link-uri către alte site-uri web

6.1 Site-ul nostru poate conține link-uri către alte site-uri web care nu sunt deținute sau operate de noi. Aceste link-uri sunt furnizate numai pentru conveniența dvs. și nu reprezintă o aprobare sau o recomandare din partea noastră.

6.2 Nu suntem responsabili pentru conținutul, securitatea sau politica de confidențialitate a altor site-uri web către care există link-uri de pe site-ul nostru. Utilizarea acestor site-uri web se face pe riscul utilizatorului.

  1. Limitarea responsabilității

7.1 În măsura permisă de lege, nu suntem responsabili pentru eventualele prejudicii, pierderi sau daune, inclusiv, dar fără a se limita la, daune directe, indirecte, incidentale, speciale, punitive sau consecințiale, cauzate de utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza site-ul nostru sau de informațiile și serviciile noastre.

7.2 Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru eventualele probleme de sănătate sau alte prejudicii cauzate de utilizarea informațiilor sau serviciilor noastre. Utilizatorii noștri trebuie să consulte întotdeauna un medic sau un profesionist calificat înainte de a utiliza orice servicii medicale sau de înfrumusețare.

  1. Dispoziții finale

8.1 Acești termeni și condiții reprezintă întregul acord între noi și utilizatorii noștri în ceea ce privește utilizarea site-ului nostru și înlocuiesc toate acordurile și înțelegerile anterioare.

8.2 Dacă oricare dintre prevederile acestor termeni și condiții este considerată nevalidă sau inaplicabilă, aceasta nu va afecta valabilitatea sau aplicabilitatea celorlalte prevederi.

8.3 Acești termeni și condiții sunt guvernați și interpretati conform legilor din România și sunt supuse jurisdicției instanțelor din România.

8.4 Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza ace

ști termeni și condiții în orice moment și fără notificare prealabilă. Este responsabilitatea utilizatorului să revizuiască periodic acești termeni și condiții pentru a fi la curent cu orice modificări sau actualizări. Utilizarea continuă a site-ului nostru înseamnă acceptarea acestor modificări sau actualizări.

8.5 Dacă aveți întrebări sau comentarii cu privire la acești termeni și condiții sau la utilizarea site-ului nostru, vă rugăm să ne contactați prin intermediul emailului: alteobn@yahoo.com sau la numarul de telefon: +40 (749) 787 619

Mulțumim pentru utilizarea site-ului nostru și pentru încrederea acordată Alteo!

Contact Email

alteobn@yahoo.com

Program

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă pe acest site, folosim cookies. Consultati aici politica noastră cookies.