Previous slide
Next slide

Reumatologie

Reumatologie

Portret Dr. Rusti Teofana

Dr. Ruști Teofana

Dr. Rusti Teofana a absolvit Facultatea de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca, iar apoi și-a completat formarea profesională prin specializarea în reumatologie. În cadrul clinicii Alteo, Dr. Rusti Teofana oferă consultații și tratamente pentru pacienții cu afecțiuni reumatice, precum artrită reumatoidă, lupus eritematos sistemic, osteoporoză, spondilită anchilozantă și altele. Cu o abordare empatică și atentă la nevoile fiecărui pacient în parte, Dr. Rusti Teofana își propune să ajute la îmbunătățirea calității vieții persoanelor afectate de boli reumatice.

Reumatologie

Cabinetul de reumatologie din cadrul clinicii Alteo este echipat cu cele mai moderne echipamente și dispune de toate facilitățile necesare pentru a oferi pacienților servicii de cea mai înaltă calitate.

Pacienții care apelează la serviciile cabinetului beneficiază de consultații si tratamente, într-un mediu plăcut și confortabil. Dr. Rusti Teofana și întreaga echipă medicală din cadrul clinicii Alteo sunt dedicați îmbunătățirii sănătății pacienților și pun la dispoziție cele mai eficiente tratamente pentru diverse afecțiuni reumatice.

Vă invităm să ne vizitați la clinică pentru a beneficia de serviciile noastre de reumatologie și pentru a vă bucura de o viață mai sănătoasă și mai activă.

Tarife

ServiciiPreturi
Consult150 RON
Consult + Ecografie250 RON
Consult + Ecografie + Infiltratie300 RON
Control80 RON

Contact Email

alteobn@yahoo.com

Program

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă pe acest site, folosim cookies. Consultati aici politica noastră cookies.