Banner PRP

PRP ( Terapia Vampir )

PRP ( Terapia Vampir )

PRP ( Terapia Vampir )

Stimulează regenerarea țesuturilor

Terapia PRP implică injecția unei soluții de plasma bogată în plachetele propriului sânge al pacientului în țesuturile afectate. Această soluție conține factori de creștere și proteine care pot stimula regenerarea țesuturilor și vindecarea rănilor.

Tratament non-invaziv și sigur

Terapia PRP este un tratament non-invaziv care utilizează propriul sânge al pacientului, ceea ce reduce riscul de reacții adverse sau de respingere a tratamentului. De asemenea, terapia PRP nu necesită anestezie sau tăieturi și are un timp de recuperare minim.

PRP Dermato Estetica

Reduce inflamația

Terapia PRP poate ajuta la reducerea inflamației în țesuturi, ceea ce poate reduce durerea și timpul de recuperare după leziuni sau intervenții chirurgicale.

Potrivit pentru diverse afecțiuni

Terapia PRP poate fi utilizată pentru diverse afecțiuni, cum ar fi artrita, leziunile musculare, durerile articulare, rănile și problemele de piele. Tratamentul poate fi personalizat pentru nevoile individuale ale pacientului și poate fi utilizat singur sau în combinație cu alte tratamente medicale.

Tarife

ServiciiPreturi
PRP - Terapia Vampir (Scalp/Fata) - 1 Eprubeta700 RON
PRP - Terapia Vampir (Scalp/Fata) - 2 Eprubete1300 RON
PRP - Terapia Vampir cu Acid Hialuronic1000 RON
PRP scalp cu biotina1000 RON

Răspundem la întrebările tale

Iată cele mai frecvente întrebări legate de PRP (Terapia Vampir)

Pentru a obține PRP, se prelevează o cantitate mică de sânge de la pacient, care este apoi centrifugat pentru a separa componentele sângelui.

Plasma bogată în plachete este apoi separată și utilizată pentru tratamentul pacientului.

Terapia PRP poate fi ușor dureroasă, deoarece implică injecția soluției PRP în țesuturile afectate. Cu toate acestea, durerea este de obicei tolerabilă și poate fi gestionată cu ajutorul anesteziei locale.

Efectele terapiei PRP pot varia în funcție de afecțiunea tratată și de gradul de deteriorare a țesutului.

Unii pacienți pot observa îmbunătățiri imediate, în timp ce alții pot avea nevoie de mai multe sesiuni de tratament pentru a observa rezultate semnificative.

Efectele terapiei PRP pot dura între câteva luni și câțiva ani.

Terapia PRP este considerat un tratament sigur, deoarece utilizează propriul sânge al pacientului.

Cu toate acestea, pot exista riscuri și efecte secundare, cum ar fi durerea, umflarea, roșeața, infecția și reacțiile alergice.

Este important ca pacienții să discute cu medicul lor despre toate riscurile și efectele secundare potențiale înainte de a începe tratamentul.

Contact Email

alteobn@yahoo.com

Program

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă pe acest site, folosim cookies. Consultati aici politica noastră cookies.