Banner Plasmage

Plasmage

Plasmage

Plasmage

Rejuvenare facială

Tratamentul plasmage poate ajuta la îmbunătățirea texturii pielii, la reducerea ridurilor și la îmbunătățirea aspectului general al tenului. Este, de asemenea, util în tratarea problemelor de piele, cum ar fi cicatricile, petele și acneea.

Rezultatele sunt durabile

Tratamentul plasmage oferă rezultate durabile, de obicei între 3 și 5 ani, în funcție de modul în care pacientul își menține rutina de îngrijire a pielii. De asemenea, efectele se pot observa imediat după tratament.

Plasmage Alteo Website

Nu necesită intervenție chirurgicală

Tratamentul plasmage nu necesită o intervenție chirurgicală, ceea ce înseamnă că timpul de recuperare este mult mai scurt decât în cazul altor tratamente estetice. Nu există nicio incizie, iar riscul de sângerare, infecție sau alte complicații este redus.

Procedură non-invazivă

Tratamentul plasmage nu necesită anestezie generală sau sedare. Este o procedură minim invazivă și, de obicei, nu provoacă disconfort major. Pacientul poate reveni la activitățile zilnice în câteva zile și poate fi capabil să se întoarcă la muncă imediat după tratament.

Tarife

ServiciiPreturi
Plasmage ( pleoapa superior / inferior )300 Euro
Plasmage ( pleoapa superior + inferior )500 Euro

Răspundem la întrebările tale

Iată cele mai frecvente întrebări legate de tratamentul cu Plasmage

Tratamentul Plasmage este o procedură estetică minim invazivă, care utilizează energia plasmei pentru a trata problemele de piele, cum ar fi ridurile, petele și cicatricile.

În timpul procedurii, un dispozitiv special este utilizat pentru a crea un arc electric, care produce plasmă.

Această plasmă este utilizată pentru a trata problemele de piele, fără a fi nevoie de injecții sau incizii.

Tratamentul Plasmage poate fi, în general, ușor inconfortabil, dar nu ar trebui să fie dureros.

În timpul procedurii, poate fi utilizat un anestezic local pentru a reduce disconfortul.

De asemenea, pacienții pot simți un disconfort ușor după procedură, dar acest lucru ar trebui să dispară într-un interval scurt de timp.

Efectul tratamentului Plasmage poate dura între 3 și 5 ani, în funcție de modul în care pacientul își menține rutina de îngrijire a pielii.

Pentru a obține cele mai bune rezultate, pacienții ar trebui să evite expunerea la soare și să utilizeze produse de îngrijire a pielii adecvate, care să conțină SPF și antioxidanți.

Tratamentul cu Plasmage este considerat a fi sigur și eficient, dar pot apărea efecte secundare ușoare, cum ar fi umflarea, roșeața sau sensibilitatea pielii.

Aceste efecte secundare sunt temporare și de obicei dispar într-un interval scurt de timp.

În cazuri rare, pot apărea infecții, cicatrici sau alte complicații, dar riscul acestora este redus, dacă procedura este efectuată de un specialist calificat și experimentat.

Contact Email

alteobn@yahoo.com

Program

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă pe acest site, folosim cookies. Consultati aici politica noastră cookies.