Previous slide
Next slide

Pediatrie

Pediatrie

Portret Dr. Varga Gabriela

Dr. Varga Gabriela

Mă numesc Gabriela Varga, sunt medic specialist pediatru și doresc să ajut pitici și mămici. Sunt o fire calmă, zâmbitoare și empatică. Consider că mi se potrivește meseria de pediatru pentru că îmi place să mă împrietenesc cu copiii, să le descopăr lumea și sa îi ajut să se dezvolte frumos si sănătos. Am absolvit facultatea de medicină in cadrul Universității de Medicină și Farmacie Târgu Mureș, iar perioada rezidențiatului am petrecut-o in cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgența Târgu Mureș, Secția Pediatrie, unde am dobândit cunoștințele necesare pentru a putea ajuta copiii sa crească frumos, armonios și sănătos. Vă aștept să ne cunoaștem atât in cadrul consulturilor de rutina recomandate cât și pentru rezolvarea problemelor acute.

Pediatrie

Departamentul de pediatrie din cadrul clinicii Alteo este dedicat sănătății copiilor și adolescenților. 

Într-un mediu plăcut și confortabil, doamna doctor Varga Gabriela se asigură  atât copiii și părinții beneficiază de consultații personalizate și servicii medicale de înaltă calitate.

Suntem dedicați sănătății și bunăstării copiilor și ne străduim să oferim servicii medicale de cea mai bună calitate, astfel încât aceștia să poată să se dezvolte sănătos. Vă invităm să ne vizitați la clinica Alteo și să beneficiați de serviciile noastre de pediatrie.

Tarife

ServiciiPreturi
Consultatie150 RON

Programează-te

+40 749 787 619

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă pe acest site, folosim cookies. Consultati aici politica noastră cookies.