Banner Oncologie

Oncologie

Oncologie

Portret Dr. Huciu Marius

Dr. Huciu Marius

Cu o vastă experiență în diagnosticarea și tratarea afecțiunilor oncologice, domnul doctor Huciu Marius ,absolvent al facultății de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș, este dedicat îmbunătățirii sănătății pacienților noștri. El este un medic empatic și atent la nevoile pacienților săi, iar abilitățile sale tehnice și experiența în tratamentele oncologice îl fac un specialist de top în domeniul său.

Oncologie

Bolnavul oncologic nu poate aștepta

Atunci când ai simptome și nu știi ce să faci, când te simți rău, medicul oncolog te poate ajuta!

Medicul oncologic este medicul care se ocupă cu managmentul complex al pacientului cu cancer, inclusiv prevenția cancerului.

Suspiciunea de cancer a unui pacient trebuie verificată la medicul oncolog, care analizează dosarul medical al pacientului și recomandă analize și investigații necesare stabilirii unui diagnostic. Odată stabilit diagnosticul fiind de cancer, se trece la următoarea etapă ce implică tratamentul bolii.

Situațiile medicale pe care le întâmpină ca și pacient oncologica ridica multe întrebări, la care doar medicul oncolog are și răspuns.

Când te lupți cu o boală, cum ar fi cancerul , este important să te simți încrezător că toate analizele au fost făcute, că diagnosticul este exact, că înțelegi prognosticul și că ai primit toate informațiile de care ai nevoie pentru cea mai bună decizie de tratament.

Tarife

ServiciiPreturi
Consultatie300 RON

Programează-te

+40 749 787 619

Contact Email

alteobn@yahoo.com

Program

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă pe acest site, folosim cookies. Consultati aici politica noastră cookies.