Previous slide
Next slide

Med. Generală Și Flebologie

Med. Generală Și Flebologie

Portret Dr. Rusti Ionel

Dr. Ruști Ionel

Dr. Ionel Ruști este un medic flebolog cu o experiență vastă și o expertiză remarcabilă în diagnosticarea și tratarea afecțiunilor venoase. Absolvent al Universității de Medicină din Iași, el a fost singurul absolvent ce a obținut notă maximă. De la începutul carierei sale, Dr. Ruști s-a dedicat îmbunătățirii sănătății pacienților săi, fiind recunoscut ca un medic de încredere și cu o atenție deosebită la nevoile acestora. Cu o abordare profesionala și folosind cele mai noi echipamente medicale, el oferă servicii medicale de înaltă calitate în cadrul clinicii Alteo.

Med. Generală Și Flebologie

Departamentul de flebologie din cadrul clinicii Alteo oferă servicii specializate de diagnosticare și tratare al afecțiunilor venoase.

Expertiza și dedicarea dlui dr. Ruști pentru flebologie i-a adus reputația ca fiind unul dintre cei mai buni în domeniul său, oferind tratamente specifice pentru afecțiunile vasculare periferice (varice, flebite, arterite, ulcer varicos sau arterial), având rezultate impresionante.

Tarife

ServiciiPreturi
CONSULTATIE200 RON
TRATAMENT VARICE650 RON
TRATAMENT REUMATISM250 RON
SINOVIORTEZA300 RON
PANSARE RANI20 RON

Programează-te

+40 749 787 619

Contact Email

alteobn@yahoo.com

Program

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă pe acest site, folosim cookies. Consultati aici politica noastră cookies.