Banner Lifting PDO

Lifting Facial Cu Fire PDO

Lifting Facial Cu Fire PDO

Lifting Facial Cu Fire PDO

Îmbunătățește fermitatea și elasticitatea pielii

Firul PDO (polidioxanona) este un material biodegradabil utilizat în liftingul facial. Firul este plasat sub piele, iar apoi este îndreptat în sus pentru a ridica și a strânge pielea. Aceasta poate ajuta la îmbunătățirea fermității și elasticității pielii și la reducerea liniilor fine și a ridurilor.

Procedură minim invazivă

Liftingul facial cu fir PDO este o procedură minim invazivă și nu necesită o perioadă lungă de recuperare. Acesta poate fi efectuat cu anestezie locală și pacienții se pot întoarce la activitățile lor normale în câteva zile după procedură.

PDO Lifting Facial Website Alteo

Rezultate naturale

O altă mare atracție a liftingului facial cu fir PDO este că produce un aspect natural și proaspăt, deoarece nu schimbă forma feței, ci doar îmbunătățește aspectul pielii. Rezultatele sunt vizibile imediat, dar se îmbunătățesc și mai mult în timp.

Rezultate de lungă durată

Firul PDO se dizolvă treptat în corp, ceea ce poate ajuta la menținerea aspectului nou-obținut timp de aproximativ 6-12 luni. În plus, liftingul facial cu fir PDO poate stimula producția de colagen și elastină, care pot contribui la îmbunătățirea aspectului pielii pe termen lung.

Tarife

ServiciiPreturi
Lifting facial cu fire CromaDe la 4500 RON
Fire PDO Croma60 RON / fir

Răspundem la întrebările tale

Iată cele mai frecvente întrebări legate de Liftingul Facial Cu Fire PDO

Procedura de lifting facial cu fire PDO poate fi neplăcută sau dureroasă, dar de obicei este tolerabilă pentru majoritatea pacienților.

Anestezia locală poate fi administrată înainte de procedură pentru a ajuta la reducerea oricărui disconfort.

După procedură, pacienții pot experimenta o ușoară durere sau umflături, dar acestea dispar de obicei în câteva zile.

Efectul liftingului facial cu fir PDO poate dura în medie între 6 și 12 luni, în funcție de calitatea firelor PDO utilizate și de modul în care pacientul își îngrijește pielea după procedură.

Este important să discutați cu medicul dumneavoastră despre modul în care puteți menține efectul tratamentului pe termen lung.

Ca orice procedură medicală, liftingul facial cu fir PDO poate avea riscuri, cum ar fi infecții, sângerări, umflături sau reacții alergice.

Este important să discutați cu medicul dumneavoastră despre toate riscurile asociate cu acest tratament înainte de a vă supune procedurii.

Liftingul facial cu fir PDO poate fi benefic pentru persoanele care doresc să îmbunătățească aspectul pielii și să reducă liniile fine și ridurile.

Cu toate acestea, nu toată lumea poate fi candidat pentru acest tratament, cum ar fi persoanele care au pielea foarte subțire sau care au probleme de coagulare a sângelui.

Este important să discutați cu medicul dumneavoastră pentru a determina dacă acest tratament este potrivit pentru dumneavoastră.

Contact Email

alteobn@yahoo.com

Program

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă pe acest site, folosim cookies. Consultati aici politica noastră cookies.