Banner acid hialuronic

Injectare Cu Acid Hialuronic

Injectare Cu Acid Hialuronic

Injectare Cu Acid Hialuronic

Reduce apariția ridurilor și a liniilor fine

Acidul hialuronic poate ajuta la umplerea și la netezirea ridurilor și a liniilor fine din jurul gurii, nasului și ochilor. Injectarea cu acid hialuronic poate ajuta la obținerea unui aspect mai tânăr și mai proaspăt al pielii.

Sporește volumul și conturul buzelor

Acidul hialuronic poate fi injectat și în buze pentru a le da un aspect mai plin și mai voluminos. Aceasta poate ajuta la îmbunătățirea formei și a conturului buzelor și la obținerea unui zâmbet mai atrăgător.

Acid Hialuronic

Îmbunătățește hidratarea pielii

Acidul hialuronic este un ingredient natural al pielii, care ajută la menținerea nivelului de hidratare. Injectarea cu acid hialuronic poate ajuta la restabilirea hidratării pielii, ceea ce poate reduce uscăciunea și iritația.

Îmbunătățește aspectul cicatricilor și al altor imperfecțiuni ale pielii

Acidul hialuronic poate fi folosit pentru a umple cicatrici și alte imperfecțiuni ale pielii, astfel încât acestea să devină mai puțin vizibile. Injectarea cu acid hialuronic poate ajuta la obținerea unui aspect mai uniform și mai neted al pielii.

Rezultate ( Înainte - După )

Inainte Acid Hialuronic BuzeDupa Acid Hialuronic 2
Inj Acid Hialuronic Buze1Inj Acid Hialuronic Buze2
Inainte Acid hialuronic barbieDupa Acid hialuronic barbie

Tarife

ServiciiPreturi
Injectare cu Acid Hialuronic (0.5 ml )1000 RON
Injectare cu Acid Hialuronic (1 ml )1400 RON
Mărire buze, augmentare pomeți, definire linie mandibulară, bărbie (1 ml )1400 RON/ml
Umplere cearcane cu Acid Hialuronic (1 ml )1500 RON/ml

Răspundem la întrebările tale

Iată cele mai frecvente întrebări legate de injectarea cu acid hialuronic

Injectarea cu acid hialuronic poate fi puțin dureroasă sau deranjantă pentru unele persoane, însă majoritatea persoanelor care se supun acestui tratament nu simt durere.

În timpul procedurii, medicul poate utiliza anestezic local pentru a reduce disconfortul și poate aplica gheață sau comprese reci după tratament pentru a reduce umflarea și durerea.

Efectul injectării cu acid hialuronic poate dura între 6 luni și doi ani, în funcție de zona tratată, de calitatea produsului și de rata de absorbție a organismului. Pentru a menține efectul tratamentului, este recomandat să se repete procedura la intervale regulate.

Ca orice procedură medicală, injectarea cu acid hialuronic poate avea riscuri, cum ar fi reacții alergice, infecții, umflături sau sângerări. Este important să discutați cu medicul dumneavoastră despre toate riscurile asociate cu acest tratament înainte de a vă supune procedurii.

Injectarea cu acid hialuronic poate fi benefică pentru persoanele care doresc să reducă apariția ridurilor și liniilor fine, să-și îmbunătățească hidratarea pielii, să-și mărească volumul buzelor sau să-și îmbunătățească aspectul cicatricilor și al altor imperfecțiuni ale pielii.

Cu toate acestea, nu toată lumea poate fi candidat pentru acest tratament, cum ar fi femeile însărcinate sau care alăptează, persoanele care au infecții active ale pielii sau alergii la ingredientele din produsul de acid hialuronic.

Este important să discutați cu medicul dumneavoastră pentru a determina dacă acest tratament este potrivit pentru dumneavoastră.

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă pe acest site, folosim cookies. Consultati aici politica noastră cookies.