Detalii Personale

Nume: Bugnar Andreea-Alexandra
Specializare: Nutriție și Dietetică

Educație Și Pregătire

Educație Medicală: Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganuˮ din ClujNapoca
Masterat: Gastronomie, Nutriție și Dietetică Alimentară

Despre Bugnar Andreea-Alexandra

„Let food be the medicine and the medicine be the food.” Hipocrate

Preocuparea pentru stilul de viață sănătos mi-a ghidat pașii spre domeniu fascinant al nutriției. Sunt absolventă a Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, specializarea Nutriție și Dietetică (2018) și a programului de masterat „Gastronomie, Nutriție și Dietetică Alimentară” (2021). Nu promovez regimurile alimentare restrictive, însă pun mare accent pe educația nutrițională. Îmi doresc ca fiecare pacient care trece pragul cabinetului să rămână cu o imagine clară asupra principiilor alimentației sănătoase, echilibrate.

Mă pasionează în special munca cu persoanele care au probleme de greutate (suprapondere, obezitate). Strategia pe care o folosesc în managementul greutății se bazează pe 3 componente majore: alimentație, sport, odihnă. 

Pe lângă problemele de greutate, specialistul în nutriție și dietetică concepe planuri de nutriție pentru diferite afecțiuni, cum ar fi: dislipidemia, guta, afecțiunile cardiovasculare (hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă), digestive (boala de reflux gastro-esofagian, gastrită, ulcer), endocrine (hipo și hiper tiroidism, tiroidită Hashimoto), dar și pentru etape speciale precum sarcina și alăptarea.

Consider că fiecare om trebuie să ajungă cel puțin o dată într-un cabinet de nutriție și dietetică pentru o evaluare complexă și pentru a se informa de la specialiștii din domeniu despre regulile de bază ale unei alimentații sănătoase. Alimentaţia sănătoasă defineşte acel tip de alimentaţie care este adaptată şi echilibrată energetic şi nutriţional, astfel încât să satisfacă nevoile proprii fiecărui individ, pentru susţinerea şi întreţinerea organismului în condiţii optime.

Dietetica este o ramură a medicinei care se ocupă cu studiul și stabilirea regimurilor alimentare. Profesia de dietetician are ca scop principal asigurarea unei nutriţii optime a individului, în vederea asigurării unei stări bune de sănătate, prin prevenirea îmbolnăvirilor influenţate nutriţional şi prin promovarea, menţinerea şi recuperarea sănătăţii prin mijloace dietetice. 

Servicii și Tarife

ServiciiPreturi
Consultatie250 RON
Consult + Plan Alimentar500 RON
Control150 RON
Pachet Standard “Controlul Greutății” 30 de zile

- consultație inițială (anamneză, măsurători antropometrice și bioimpedanta, elaborare intervenții nutriționale )
- 2 monitorizări în decurs de 30 de zile ( măsurători antropometrice și bioimpedanta, ajustare intervenții nutriționale la nevoie )
- Pachet Analize ( hemoleucograma, glicemie, colesterol total, trigliceride, acid uric, TGO, TGP, TSH )
800 RON
Pachet Extra “Controlul Greutății” 30 de zile

- consultație inițială (anamneză, măsurători antropometrice și bioimpedanta, elaborare intervenții nutriționale )
- 2 monitorizări în decurs de 30 de zile ( măsurători antropometrice și bioimpedanta, ajustare intervenții nutriționale la nevoie )
- Meniu personalizat ( în total idei de mic dejun, prânz, cină, gustări pentru 7 zile, complet diferite )
- Pachet Analize ( hemoleucograma, glicemie, colesterol total, trigliceride, acid uric, TGO, TGP, TSH )
1100 RON
Pachet Premium “Controlul Greutății” 30 de zile

- consultație inițială (anamneză, măsurători antropometrice și bioimpedanta, elaborare intervenții nutriționale )
- 4 monitorizări în decurs de 90 de zile ( măsurători antropometrice și bioimpedanta, ajustare intervenții nutriționale la nevoie )
- 2 variante de meniu personalizat ( în total idei de mic dejun, prânz, cină, gustări pentru 14 zile, complet diferite )
- Pachet Analize ( hemoleucograma, glicemie, colesterol total, trigliceride, acid uric, TGO, TGP, TSH )
- La finalul programului, repetarea analizelor la care valorile inițiale nu au fost în limite normale.
1500 RON

Programează-te

+40 749 787 619