Dermatologie

DERMATOLOGIE

 

dR. iOANA MAN

“pielea este cartea noastra de vizita”

Allenamento ad alta intensità. Tutto su culturismo e fitness acquista vardenafil 20mg online in modo sicuro acquistare steroidi per il bodybuilding equipoise – selezionare il turismo.Am absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie ‘Iuliu Hatieganu’Cluj -Napoca in anul 2009. Intre 2010-2017 am lucrat ca medic rezident in cadrul clinicii de Dermatologie a Spitalului Judetean de Urgenta Cluj-Napoca.

Am ales dermatologia abia in ultimul an al facultatii, cand am observat cat este de frumoasa, vasta, cate ramuri poti aprofunda:
dermatologia medicala, dermatologia estetica, chirurgia dermatologica ,oncodermatologia, dermatologia pediatrica.

Sunt o persoana vesela, dinamica, sociabila si pun mai presus decat orice nevoile pacientilor mei.
Consider ca pielea este cartea noastra de vizita, motiv pentru care imi dau toata silinta si aplic toate cunostintele acumulate pentru a le reda pacientilor mei sanatatea si frumusetea naturala a tegumentului.

Ariile mele de interes sunt dermatologia estetica, dermatovenerologia, dermatoscopia, dermatologia pediatrica.
Ma consider un om foarte norocos pentru ca am sansa sa fac ce imi place.


Sunt atrasa mai mult de latura estetica a dermatologiei, implicandu-ma in tot ceea ce inseamna frumos, participand la numeroase work-shopuri im acest domeniu. Scopul tratamentelor dermatoestetice este acela de a face pacientul sa arate bine, relaxat , increzator, dar fara a avea un efect vizibil al aplicarii unor astfel de tratamente.
Din dorinta de a fi mereu la curent cu cele mai inovative tehnologii si pentru a putea recomanda pacientilor mei cele mai recente tratamente , particip constant la congrese nationale si internationale, conferinte, simpozioane.
Cred cu certitudine ca preventia , pe langa tratamentul precoce al bolilor este la fel de important ca tratamentul afectiunilor avansate.
Dr. Ioana Man

dR. LOREDANA Faur

“Pielea, învelișul protector complex și indispensabil vieții, “

Pielea, învelișul protector complex și indispensabil vieții, este cel mai mare organ al corpului. Dermatologia este ramura medicinei care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea bolilor pielii și anexelor, cum ar fi părul sau unghiile, precum și ale mucoaselor adiacente, cum ar fi mucoasa cavității bucale și cea genitală. Venerologia se ocupă cu diagnosticarea și tratarea bolilor cu transmitere sexuală (BTS), sau așa numitele “boli venerice”. 

             Afecțiunile cutaneo-mucoase, nu doar că sunt inestetice, însă îngreunează activitățile cotidiene, pot afecta în timp întreg organismul și adesea au un impact psihologic puternic. 

 

Adresează-te dnei Dr. Faur Loredana pentru a diagnostica din timp și a stopa agravarea bolilor dermatovenerologice, precum și apariția complicațiilor acestora.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CONTACT

  • Bistrita
  • Str. Lucian Blaga, Nr. 17
  • Telefon 0749 787 619


Facebook


Instagram

Meniu

Fii la curent cu noutatile

Copyright 2020 © All rights Reserved www.alteo.ro