dermato-estetica

DERMATO ESTETICA

Injectare acid hialuronic: acidul hialuronic este o componentă structurală naturala ce se gaseste in organismul nostru. Cu înaintarea in vârsta scade capacitatea organismului de a produce AH. Iar consecința este pierderea elasticitații pielii si apariția ridurilor faciale nedorite.Pentru a restabili aspectul tineresc al feței, AH reprezinta o alegere foarte buna. AH reface volumul pierdut al feței , netezeste ridurile fine si profunde, rezultatele putand fi observate imediat dupa injectare. Rezultatele dureaza intre 6 si 12 luni iar pentru pastrarea unui rezultat bun se recomnda repetarea procedurii la intervale regulate de timp.

Marirea buzelor: înaintarea in varsta, factorii genetici si factorii ce tin de stilul de viata contribuie la modificarea formei buzelor, subțierea si ridarea lor. Pentru îmbunatațirea aspectului buzelor cea mai frecventa metoda folosită este injectarea de acid hialuronic. Procedura este minim invaziva și se face doar cu anestezie locala și cu un ac foarte fin.
Toxina botulinica(BOTOX): este o metoda rapida de a reduce ridurile dinamice (ridurile periorbitale, ridurile frontale si glabelare).

Injectarea durează câteva minute. Efectele tratamentului devin vizibile intre 7-14 zile si pot dura intre 3-4 luni.
Plasmolifting (PRP) sau terapia vampir: este folosita pentru rejuvenare si alopecil.Ce face?activeaza celulele stem,stimuleaza fibroblastii cu producerea de colagen si elastina stimuleaza angiogeneza si accelereaza procesul de regenerare tisulara.Recomandarile sale sunt:reintinerirea faciala,estomparea ridurilor fine cutanate, scaderea laxitatii cudonate,tratamentul porilor dilatati ,a cicatricilor postacnee,a vergeturilor si alopeciei.
Dermapen 4: cel mai avansat tratament microneedling cel mai avansat la nivel mondial este utilizat si in clinica ALTEO.

Dupa ce s-a impus și pe piața Americană dar și în Europa, Dermapen 4 este lider mondial detașat în tratamentul diverselor probleme inestetice ale pielii: cicatrici, vergeturi, acnee, riduri, hiperpigmentări, fotoîmbătrânire, laxitate cutanată.

Dermapen 4 este un dispozitiv ce utilizează 16 ace de 33 gauge, din oțel medical inoxidabil, gata sterilizate care oscilează pană la 120 vibrații/secundă si care creaza 1920 de canale in piele/secunda.

Tratamentele cu Dermapen 4 constau în injectarea superficială la nivelul pielii de substante active: aminoacizi, enzime, vitamine, minerale. Aceste substante potențiază efectul pe care vrem să îl obținem prin procedura de microneedling: anti aging, depigmentare, tratamentul cicatricilor.

Dermapen 4 permite o adaptare foarte bună a adâncimii acelor pentru a trata zone sensibile (pleoape, frunte, scalp) dar si o adancime de 3 mm pentru tratamentul cicatricilor adânci, atrofice (cicatrici postchirurgiei, vergeturi). Tratamentul poate fi folosit pe: fată, gât, decolteu, mâini și alte zone ale corpului.

Rezultatele sunt progresive după fiecare ședintă și apar de obicei intre 10-14 zile de la inceperea tratamentului.

In functie de adancimea folosită poate să nu fie o periodă de refacere a pielii sau poate exista o perioadă de refacere de 3-5 zile (roșeață, umflare).

Sunt necesare 4-6 ședinte la interval de 3-4 săptamani.
Microdermabraziune: tratament indispensabil în curațarea și întreținerea pielii. Este o metodă excelentă de curățare și exfoliere a pielii, prin care se îndepărtează impuritațile și celulele moarte de la primul nivel de suprafată al pielii, in scopul îmbunătațirii aspectului și texturii epidermei.

Tratamentul prin microdermabraziune este considerat a fi cel mai eficient tratament de curațare, reîmprospătare și refacere a supleții tenului disponibil în prezent.Este un procedeu nechirurgical, non-invaziv și nedureros de finisare a pielii.
Peelingul chimic este o procedură medicală care urmărește corectarea unor probleme la nivelul pielii. Presupune aplicarea unor substanțe chimice la nivelul zonei afectate, efectul fiind exfolierea, îndepărtarea celulelor moarte și stimularea procesului natural de recuperare a pielii.

În funcție de problemele pe care le prezintă fiecare pacient, medicul va decide tipul de peeling necesar rezolvarii problemei: acnee, cicatrici post acnee, hiperpigmentări, riduri fine, deshidratarea pielii provocată de soare sau fumat.

Beneficii:
– estomparea acneei
– diminuarea și eliminarea petelor pigmentare
– corectarea imprefecțiunilor și a cicatricilor post acnee
– estomparea linilor fine
– stimularea procesului natural de refacere a pielii

Exista mai multe tipuri de peelinguri:
Peelingul chimic superficial: Varianta de tratament recomandată persoanelor cu ten sensibil oferă rezultate semnificative în estomparea linilor fine și corecterea petelor pigmentare.

Peeling chimic mediu: varianta de tratament recomandată în tratarea semnelor cu un grad ridicat profunzime, sub forma de pete hiperpigmentare dar și cicatrici post acnee. În funcție de afectiunile tenului se recomandă mai multe ședințe la interval de 14 zile. Peelingul chimic este recomandat sa se facă în perioada octombrie-martie, deoarece este o procedură medicală cu exfoliere ușoară, în urma acestui procedeu pielea ramâne mai sensibilă și nu se recomandă expunerea la soare.
Ribeskin Carboxy: carboxiterapia non-invazivă pentru ingrijirea profesională a pielii, oxigenarea intensă a pielii, stimularea circulației sangvine, metabolismul celulelor crescut și eliminarea rezidurilor din piele.

Este un tratament revoluționar cu efecte imediat vizibile.
Beneficii:
– creșterea elasticitații tenului
– reducerea liniilor fine
– cresterea luminozitații pielii
– redimensionarea porilor
– tratamentul acneei

Cum funcționează: dioxidul de carbon din gel interacționează cu celulele pielii, hemoglobina elibereaza oxigenul si leaga dioxidul de carbon. Astfel are loc oxigenarea intensă a pielii, stimulând circulația sangvina, metabolismul celulelor si eliminarea rezidurilor de piele.
Mezoterapie faciala cu Volite:
Juvederm Volite este primul produs injectabil conceput special pentru îmbunatatirea elasticitatii pielii. Produsul inovator utilizează tehnologie VYCROSS pentru utilizare pe față, gât, decolteu, mâini. VYCROSS este o tehnologie patentată care permite obtinerea unui echilibru între lanțurile scurte si lungi de acid hialuronic. Beneficiile Juvederem Volite: Îmbunatațeste calitatea pielii (fața, gât, decolteu, mâini). Rezultatele sunt instant de la primul tratament si durează până la 1 an, în funcție de factori cum ar fi: tipul pielii, vârsta, stilul de viata.

Mezoterapie facială cu Saypha Rich: Saypha Rich conține o concentratie ridicată de acid hialuronic cu o greutate moleculara foarte mare pentru efecte de întinerire de lungă durată. Acidul hialuronic și glicerolul lucrează simultan pentru a creste hidratarea pielii. De asemenea îmbunătațește elasticitatea și tonusul, având o strălucire deosebită. Se injectează în dermul superficial și se recomandă câte o ședintă la 30 de zile timp de 3 luni.
Lifting facial minim invaziv cu fire resorbabile Ce este liftingul facial cu fire? Este o tehnica nouă și inovațiva de reîntinerire a feței, care oferă beneficiul unei intervenții nechirurgicale și prin urmare, necesită o scurtă perioadă de recuperare.În această procedură firele sunt inserate în țesuturile conective adânci.Acestea se atașează în țesutul subcutanat unde creează tensiune în direcția dorită.Acest lucru determină întinderea țesutului subcutanat și a pielii.Pentru tratament se foloseste anestezie locală iar firele sunt absorbite dupa o perioadă de timp. Beneficii: -mai putină presiune comparativ cu liftingul facial conventional -fară cicatrici vizibile -vindecare rapidă -durată scurtă a tratamentului -risc redus de durere -rezultat vizibil imediat după interventie In functie de consult si doza de tratament, pot fi utilizate diferite tipuri de fire și tehnici de tratament zonele feței și ale corpului care pot fi tratate sunt următoarele:frunte,sprâncene,pomeți,linia bărbiei,gât,decolteu,partea interioară a brațului,mâini,genunchi,partea interioară a coapselor,fese,abdomen.
Octoline TM 2:cel mai nou și versatil aparat multifuncțional de tratamente dermato-cosmetice-ultrasunete pentru față și ochi (rejuvenarea pielii),spatula cu ultra sunete (masaj, lifting si curățarea pielii) Iontoforeza (absorția mărita a substantelor active în piele), ionto-rola si ionto-lifting, infuzie oxigen hiberboric spray (anti-oxidant) și jet peel (peeling cu oxigen în profunzime neinvaziv). Tratamentele infuzi hiperboric lucrează la 5 nivele simultan: -curățare profundî:folosind oxigen , apa ți vitamine la viteză supersonică, pentru curațarea blândă a pielii de depuneri, rezultând o piele strălucitoare. -exfoliere:straturile moarte a tegumentului sunt îndreptate confortabil, redând vibrația și strălucirea pielii. -hidratare:jetul propulsat contine apa, oxigen și vitamine,hidratând calmând și oferind un sentiment reconfortant pielii. -oxigenare:infuzie de oxigen si vitamine cu o penetrare profundă în stratul dermat.Vitalitatea pielii este redată, pielea primește un element vital pentru a avea colagen, elementul structural pentru elasticitatea și vitalitatea pielii. -microcirculatie:oxyjet peel împrăștie apă și oxigen cu viteză supersonică pe suprafata pielii care creează o microcirculație îmbunătățita pe zona tratată.
PR X-T33:biorevitalizare fară ace Biorevitalizarea fară ace pentru față,gât,decolteu este primul pas către un ten mai tânăr și mai sănătos.Ridurile vor fi mai diminuate iar pielea va fi mai fermă. Indicațiile PR X- T33 -foto-aging:revitalizarea pielii de pe față, gât, decolteu -biorevitalizare -cicatrici atrofice -vergeturi -potențarea altor proceduri estetice. Beneficii: Stimularea colagenului pentru o piele mai fermă Fibrele elastice ale pielii colagenului și elastina sunt produse de fibroblaști.Pe parcursul unui tratament cu radiofrecvență prin încalzirea pielii și a țesutului subcutanat , colagenul și elastina se contractă rezultând intr-o piele vizibil mai fermă.Efectul de încălzire profundă stimulează metobolismul celulelor și regenerarea colagenului. Tratamentul celulitei și modelarea corporală: Încalzirea celulelor adipoase accelerează metabolismul natural al acestora și cauzează reducerea dimensiunii lor.Creșterea temperaturii forțează celulele adipoase să secrete acizi grași (grasimea se lichifează), care este eliminat din sânge prin sistemul limfatic.Rezultatul este reducerea aspectului celulitei și reducerea depozitelor de grasime localizate.
Coolifting: pistolul coolifting declanșează un jet puternic de CO2 care pătrunde în țesuturi în combinație cu o concentrație foarte mare de substanțe active, la o presiune foarte ridicată și o temperatură foarte scăzută. Tratamentul are un efect dublu: -efect imediat (lifting):stimularea intensă a colagenului și a elastinei , regenerarea dermului și îmbunătațirea în mod vizibil a calitatii și a texturii pielii.
TRATAMENT RECOMANDAT PENTRU: riduri acnee, cicatrici postacneice ten cu relief neuniform sau destructurat pete pigmentare cicatrici Tixel – ultima inovatie pentru intinerirea pielii cea mai noua, performanta si elitista tehnologie de rejuvenare a pielii ce folosete in mod unic ablatia termomecanica. aceeasi eficienta cu laserul fractionat CO2 dar cu multe avantaje; folosit de catre medici dermatologi si esteticieni;trateaza riduri profunde, acnee, cicatrici. Tixel transfera exclusiv energie termica pielii (doar caldura, nici un fel de radiatie!) foarte sigur si rapid, fara durere. Bazat pe ablatie termomecanica. Energia este emisa printr-o matrice de piramide incalzite la o temperature ridicata( ~400C°). Pinii sunt introdusi la o adancine si cu o viteza foarte exact stabilita. Energia termica este apoi transmisa pielii, dupa un contact rapid de cateva milisecunde. Apa este evaporata instantaneu, rezultand formarea unor microcratere, pe zona tratata.
Plasmage: noul instrument în dermatologie și estetică medicală PLASMAGE este un dipozitiv medical pentru microchirurgie non invazivă.PLASMAGE este capabil să genereze plasmă printr-o descărcare electrică, incepe din vârful aplicatenului atunci când este apropiat sificient de piele. Tratamente Plasmage: -bleferoplastie nechirurgicală -xanteplasma -acnee -riduri -cicatrici -fibromul cutanat Tratamentele infuzi hiperboric lucrează la 5 nivele simultan: -curățare profundî:folosind oxigen , apa ți vitamine la viteză supersonică, pentru curațarea blândă a pielii de depuneri, rezultând o piele strălucitoare. -exfoliere:straturile moarte a tegumentului sunt îndreptate confortabil, redând vibrația și strălucirea pielii. -hidratare:jetul propulsat contine apa, oxigen și vitamine,hidratând calmând și oferind un sentiment reconfortant pielii. -oxigenare:infuzie de oxigen si vitamine cu o penetrare profundă în stratul dermat.Vitalitatea pielii este redată, pielea primește un element vital pentru a avea colagen, elementul structural pentru elasticitatea și vitalitatea pielii. -microcirculatie:oxyjet peel împrăștie apă și oxigen cu viteză supersonică pe suprafata pielii care creează o microcirculație îmbunătățita pe zona tratată.
In urma unui diagnostic corporal, specialistii nostri iti vor recomanda tratamentul care ti se potriveste pentru a obtine rezultatele dorite.
Tratamentul cu laser Alexandrite este considerat tehnologie de ultimă generație în domeniul epilării definitive.
 
Dintre metodele disponibile în prezent, dispozitivele bazate pe laser Alexandrite s-au dovedit a fi cele mai fiabile, sigure și rapide metode de îndepărtare a părului nedorit. Ele sunt utilizate în scop estetic, pentru îndepărtarea pilozității excesive.
 
Avantaje:
• mai puțină durere și disconfort, comparativ cu alte metode de epilare, datorită funcției de răcire CRYSTAL FREEZE;
• eficiență net superioară asupra firelor de păr fine, subțiri – cum ar fi cele cu localizare facială – fiind utilizat pentru toate tipurile de păr, din toate zonele corpului;
• rată foarte bună de penetrare a țesutului țintă;
• metodă ideală de epilare pentru persoanele cu fototip cutanat I și II, respectiv persoanele cu piele deschisă la culoare;
• se poate realiza epilarea inclusiv pe pielea bronzată (se întrerupe expunerea la soare cu 3 săptămâni înainte și după tratamentul laser).
Noul trend în rejuvenarea facială.
 
• cicatrici post acnee, postchirurgicale, atrofice, hipertrofice, cheloide
• excizii papiloame, keratoze, veruci, angioame, nevi, lipoame, fibroame
• rejuvenare față, gât, decolteu, mâini
• tratament riduri
• tratament melasmă, lentigine solare, pete pigmentare
• tratament onicomicoză
• tratament vergeturi
 
Afecțiunile prezentate mai sus sunt o parte din “problemele” pentru care avem soluția cu ajutorul ultimei tehnologii din cadrul Clinicii Alteo: Laser CO2 Fracționat Ablativ Bison Medica Fire-Xel.

COLABORATORI FIRME ESTETICA MEDICALA