Dermato-Cosmetologie

Dermato-Cosmetologie

As. Ruști Axina

"Timpul este cel mai bun vindecător. Dar e cea mai proastă cosmeticiană."

As. Ruști Axina

•specialist dermato-cosmetologie•

Îmbinând cunoștințele acumulate, experiența și dăruirea de sine pentru tot ce înseamnă frumusețe, sănătate și armonie, As. Ruști Axina aduce soarele pe chipul femeilor, dar și al bărbaților!

• Consilierea estetica de calitate, personalizata in functie de nevoile fiecaruia, aduce beneficii majore aspectului fizic sau imaginii. Ca si in afaceri, este bine sa ne informam temeinic inainte de a actiona si sa obtinem maxim de beneficii cu minim de efort. Cu atat mai mult atunci cand este vorba de fata sau de corpul nostru. Experienta si rezultatele ne recomanda, dar si faptul ca oferim in mod constant cele mai bune si inovative tratamente existente pe piata.

• În general, nu vârsta cronologică este cea care obligă la folosirea tratamentelor dermatocosmetice ci vârsta biologică, determinată de predispoziția genetică și de stilul de viață. Graficul de vizite la necesar este întocmit în funcție de tipul tenului, vârsta și necesitățile acestuia, deci fiecare tratament este personalizat. Totuși, dacă exista probleme specifice precum acneea, petele pigmentare, ten matur care a fost neglijat, etc., atunci se vor alege tratamente repetate într-un timp relativ scurt pana la îmbunătățirea stării tenului, recurgând apoi la tratamentele lunare de întreținere. Combinația dintre un tratament facial profesionist și o rutină bună de îngrijire și menținere a tenului, vor arată rezultate impresionante!
As. Ruști Axina