Previous slide
Next slide

Cardiologie

Cardiologie

Portret Dr. Pastean Sorin 2

Dr. Paștean Sorin

Dr. Pastean Sorin este un specialist în cardiologie cu experiență vastă în diagnosticarea și tratarea afecțiunilor sistemului cardiovascular.Dansul oferă pacienților săi o gamă completă de tratamente, inclusiv evaluări complete ale sănătății cardiovasculare, tratamente pentru hipertensiune arterială, afecțiuni ale vâlvei cardiace, boli coronariene și insuficientă cardiacă.

Cardiologie

Departamentul de cardiologie din cadrul clinicii Alteo se concentrează pe prevenirea, evaluarea și tratarea afecțiunilor cardiace.  

Folosind cele mai noi tehnologii și echipamente medicale de ultimă generație, oferim servicii de diagnostic și tratament pentru pacienții cu afecțiuni cardiace, de la tensiune arterială crescută și angină pectorală până la infarct miocardic și insuficiență cardiacă congestivă.

De asemenea, oferim servicii de evaluare a riscului cardiovascular și programe de prevenire pentru pacienții care doresc să își îmbunătățească sănătatea inimii. Suntem dedicați îmbunătățirii sănătății inimii pacienților noștri și ne străduim să oferim cele mai bune servicii medicale pentru prevenirea și tratarea afecțiunilor cardiace.

Tarife

ServiciiPreturi
Consultatie -include EKG și eco-cord300 RON
Consultație + EKG +ECO Doppler Venos300 RON
Consultație + EKG + ECO Cord + ECO Doppler Venos400 RON

Programează-te

+40 749 787 619

Contact Email

alteobn@yahoo.com

Program

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă pe acest site, folosim cookies. Consultati aici politica noastră cookies.