Dermatologie

DERMATOLOGIE

dR. iOANA MAN

"pielea este cartea noastra de vizita"

Am absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie ‘Iuliu Hatieganu’Cluj -Napoca in anul 2009. Intre 2010-2017 am lucrat ca medic rezident in cadrul clinicii de Dermatologie a Spitalului Judetean de Urgenta Cluj-Napoca.

Am ales dermatologia abia in ultimul an al facultatii, cand am observat cat este de frumoasa, vasta, cate ramuri poti aprofunda:
dermatologia medicala, dermatologia estetica,
chirurgia dermatologica,oncodermatologia,
dermatologia pediatrica.

Sunt o persoana vesela, dinamica, sociabila si pun mai presus decat orice nevoile pacientilor mei.
Consider ca pielea este cartea noastra de vizita, motiv pentru care imi dau toata silinta si aplic toate cunostintele acumulate pentru a le reda pacientilor mei sanatatea si frumusetea naturala a tegumentului.

Ariile mele de interes sunt dermatologia estetica, dermatovenerologia, dermatoscopia, dermatologia pediatrica.
Ma consider un om foarte norocos pentru ca am sansa sa fac ce imi place.

Sunt atrasa mai mult de latura estetica a dermatologiei, implicandu-ma in tot ceea ce inseamna frumos, participand la numeroase work-shopuri im acest domeniu. Scopul tratamentelor dermatoestetice este acela de a face pacientul sa arate bine, relaxat , increzator, dar fara a avea un efect vizibil al aplicarii unor astfel de tratamente. Din dorinta de a fi mereu la curent cu cele mai inovative tehnologii si pentru a putea recomanda pacientilor mei cele mai recente tratamente , particip constant la congrese nationale si internationale, conferinte, simpozioane. Cred cu certitudine ca preventia , pe langa tratamentul precoce al bolilor este la fel de important ca tratamentul afectiunilor avansate.
Dr. Ioana Man