AdministratorCine e onLine?

 8 vizitatori online

Imagini cabinet

12.JPG

Pentru intrebari

Suport Contact OnLine
© 2008 iceDesign.ro

Facebook

PDF Imprimare Email

Aparat cavitatie - Cavity Cell System - Prima cavitatie din Romaniaalteo aparat cavitatie

Prima cavitatie din Romania - Cavitatia -CAVITY CELL SYSTEM este o tehnologie de inlocuire a liposuctiei, cu efect de slabire intensiva, UNICA TEHNOLOGIE IN ACEST MOMENT DIN ROMANIA.

Sistem revolutionar bazat pe unde magnetice si ultrasunete utilizat în estetică ca alternativă a liposuctiei în tratamentul adipozităţii localizate şi al celulitei.

Efectul acestor unde creează presiuni care stimulează şi cresc schimburile dintre celulele adipoase şi spaţiile intracelulare, drenând celulele grase în exces si lichidele conţinute în interior restabilind astfel condiţiile fiziologice ale unui ţesut sănătos. Această creştere a presiunii, provoacă mai întâi, ruptura legăturilor intracelulare a zonelor adipoase (efect de despachetare) apoi continuă cu aplicarea rupturii specifice a peretelui celular, dintr-o parte a acestor legături. Zonele adipoase au proprietatea de a putea creşte în dimensiune, rămânând totuşi constante din punct de vedere numeric. Acest lucru înseamnă că, dacă se va întâmpla ca o persoană să se îngraşe după aceste tratamente, va păstra totuşi un profil mai armonios şi mai omogen.

Dispozitivele speciale bazate pe ultrasunete externe foarte inalte permit acţionarea, atât în profunzime cât şi la suprafaţă straturilor adipoase. Trecerea omogenă a undelor emise permite o constrictie a pielii putand fi utilizată pentru a remedia eventuale aglomerări sau o lipsă de omogenitate provocate de tehnica chirurgicală.

Tratamentul cu Cavity Cell System rezolva intr-o maniera definitiva problemele legate de aspectul inestetic al celulitei, de strat adipos si grasime localizata cu rezultate inca de la prima sedinta printr-o metodă rapidă, plăcută, non invazivă .

Celule adipoase sunt celule de sine statatoare care odata distruse si eliminate cu ajutorul undelor magnetice nu se mai refac, rezultatul devenind astfel DEFINITIV !